PREGUNTES FREQÜENTS

M’ ha sorgit un imprevist i he de cancel·lar la visita; he d’abonar-la?

No; però li agrairem que per a no perjudicar altres pacients que esperen a ser atesos, procuri evitar anul·lacions. Sisplau, comuniqui-ho tan aviat com li sigui possible a secretaria.

De vegades em costa recordar l’ hora que m’ han assignat per a la visita...

Contacti amb secretaria per a reconfirmar la seva hora. Si ho desitja, pot sol·icitar a secretaria que se li recordi l’hora de la visita el dia anterior.

Quin tipus de tractaments proporcionen vostès?

A INDACEP es realitzen els més freqüents i importants tractaments per a la majoria dels trastorns psíquics. Especialment, en àmbit de psicoteràpia individual, psicoteràpia de parella i psicofarmacoteràpia.

Mai no m’ ha visitat un psiquiatre, com serà la primera visita?

La visita amb un psiquiatre quasi no es diferencia de les altres especialitats mèdiques. Comencem amb la recollida de dades i elaboració de la història clínica i l’ estudi de la simptomatologia que motiva la consulta. Tot això és necessari per a poder procedir al tractament més adequat i a les seves necessitats.

Després, en funció de la simptomatologia i la seva causa, considerem les anàlisis clíniques, tensió arterial i altres constants (per exemple, l’ exploració dels reflexos).

Vaig tenir un accident laboral i necessito tramitar la baixa, com poden vostés ajudar-me?

L’ equip d’ INDACEP està preparat per a donar-li assessorament en qualsevol tipus d’ accident laboral o malaltia professional. Així, l’ ajudarem a enfocar-lo satisfactòriament per a arribar al resultat que més li convingui (en aquest cas, la baixa).

El meu metge de capçalera em demana un informe psiquiàtric, ho poden fer vostès? Quant de temps trigaran?

No dubti en exposar les seves necessitats i procurarem satisfer-les amb la màxima immediatesa. Si les seves circumstàncies ho requereixen, podria disposar de l’informe psiquiàtric fins i tot en qüestió d’hores.

El meu fill té dificultats amb els estudis. Els professors diuen que pateix TDAH, però voldria que vostès ho confirmessin. Si fos així, com podrien ajudar-lo?

El nostre equip estudiarà a fons la seva problemàtica i adoptarem les mesures més adequades per a la seva solució més ràpida i millor. Per això, farem un estudi complert i exhaustiu que s’adapti a les seves circumstàncies per al millor diagnòstic i tractament.

A la feina sabran què em passa?

A INDACEP està garantida la màxima confidencialitat i el rigorós compliment amb la Llei de Protecció de Dades. Per tant, ningú de la seva empresa tindrà accés a cap informació, excepte si vostè ho sol·licités expressament.