Des de llavors i durant més de 20 anys, el nostre equip de professionals està a la seva disposició. Cadascun, des de la nostra respectiva àrea d’especialització, brindem el suport i les solucions més adequades per a cada persona.

El nostre equip està format per metges psiquiatres i psicòlegs d’alta qualificació i experiència. Cadascun, des de la nostra respectiva àrea d’especialització.

Brindem el recolzament i les solucions que els nostres pacients requereixen durant el seu procés de diagnòstic i tractament.

Psiquiatria

Psiquiatria clínica

Especialitat mèdica que treballa sobre la salut mental, el benestar psíquic i el tractament de les malalties mentals (per exemple: trastorn obsessiu, esquizofrènia, depressió, ansietat, etc.)

Psiquiatria clínica

Neurologia

Especialitat mèdica que treballa sobre les malalties del sistema nerviós (per exemple: ictus, Pàrkinson, Alzheimer, epilèpsia, etc.)

Neurologia

Psicodiagnòstic

Aplicació de la psicologia a l’avaluació de capacitats, de qualitats, de la personalitat i dels trastorns (per exemple: anàlisi de la personalitat, trastorn d’ansietat, TDAH, etc.).

Psicodiagnòstic

Psicoteràpia individual

Tractament encaminat a ajudar a resoldre conflictes (per exemple: estat d’ansietat, depressió, problemes amb la parella o la família, etc.)

Psicoteràpia individual

Psicoteràpia de parella

Tractament dirigit a parelles que volen resoldre els conflictes que sorgeixen en la seva relació (Per exemple: infidelitats, problemàtica sexual, dependències, etc.)

Psicoteràpia de parella

Neuropsicologia

Neuropsicologia

Aplicació de la psicologia per a delimitar les dificultats d’atenció, concentració i memòria, en les malalties, quan hi ha dèficits en aquestes àrees, i el seu tractament (per exemple: Alzheimer, demències, etc.)

Neuropsicologia

Neurorrehabilitacion

Neurorrehabilitació

Intervenció dirigida a tractar trastorns cognitius, emocionals i conductuals ocasionats per malalties neurològiques. La neurorehabilitació va dirigida tant a persones amb dany cerebral com a les seves famílies.

Neurorrehabilitació

Medicina legal i forense

Aplicació de la medicina per a ajudar a resoldre problemes medico-legals (per exemple: peritatges d’una incapacitat, invalidesa, tuteles, etc.)

Medicina legal i forense

Valoració del dany corporal

Branca de la medicina especialitzada en la valoració del dany i les lesions produïdes per qualsevol tipus d’accident (per exemple: peritatge de l’accidentat o lesionat de trànsit, accidents laborals, peritatge de mala praxis, etc.)

Valoració del dany corporal

Medicina del Treball

Branca de la medicina que estudia les patologies relacionades amb el treball (per exemple: invalidesa, aptitud laboral, assetjament laboral, etc.).

Medicina del Treball

Treball Social i Laboral

Àrea d’aplicació encaminada a ajudar a resoldre les necessitats socials (per exemple: discapacitat, dependència, etc.)

Treball Social i Laboral

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

· Diagnòstic i tractament del trastorn per dèficit d’atenció per hiperactivitat (TDAH)

· Dislèxia

· Tractaments de reeducació

· Lectoescriptura i aprenentatge escolar infantil

Som el centre de referència de psiquiatria i psicologia de la Clínica Sagrada Familia.

INDACEP és el servei de referència de les principals mútues d'accidents de treball a Espanya:

fremap
mc
mutua universal

També col·laborem amb altres entitats:

PREGUNTES FREQÜENTS

M’ ha sorgit un imprevist i he de cancel·lar la visita; he d’abonar-la?

No; però li agrairem que per a no perjudicar altres pacients que esperen a ser atesos, procuri evitar anul·lacions. Sisplau, comuniqui-ho tan aviat com li sigui possible a secretaria.

De vegades em costa recordar l’hora que m’han assignat per a la visita...

Contacti amb secretaria per a reconfirmar la seva hora. Si ho desitja, pot sol·icitar a secretaria que se li recordi l’hora de la visita el dia anterior.