Des de llavors i durant més de 20 anys, el nostre equip de professionals està a la seva disposició. Cadascun, des de la nostra respectiva àrea d’especialització, brindem el suport i les solucions més adequades per a cada persona.

El nostre equip està format per metges psiquiatres i psicòlegs d’alta qualificació i experiència. Cadascun, des de la nostra respectiva àrea d’especialització.

Brindem el recolzament i les solucions que els nostres pacients requereixen durant el seu procés de diagnòstic i tractament.

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

· Diagnòstic i tractament del trastorn per dèficit d’atenció per hiperactivitat (TDAH)

· Dislèxia

· Tractaments de reeducació

· Lectoescriptura i aprenentatge escolar infantil

Som el centre de referència de psiquiatria i psicologia de la Clínica Sagrada Familia.

Col·laborem amb diferents mútues assistencials:

adeslas
assistencia sanitaria
sanitas
agrupacia mutua

A més, INDACEP és el servei de referència de les principals mútues d'accidents de treball a Espanya:

fremap
mc
mutua universal

També col·laborem amb altres entitats:

ACTUALITAT


Warning: simplexml_load_file(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /homepages/21/d343677228/htdocs/site/wp-content/themes/remould-child/functions.php on line 58

Warning: simplexml_load_file(http://www.actualnews.es/zona_clients/rss_complet.php?nick=indacep&lang=cat&contingut=llarg&l=4): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /homepages/21/d343677228/htdocs/site/wp-content/themes/remould-child/functions.php on line 58

Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "http://www.actualnews.es/zona_clients/rss_complet.php?nick=indacep&lang=cat&contingut=llarg&l=4" in /homepages/21/d343677228/htdocs/site/wp-content/themes/remould-child/functions.php on line 58

01 - Jan - 1970

...

01 - Jan - 1970

...

01 - Jan - 1970

...

01 - Jan - 1970

...

PREGUNTES FREQÜENTS

M’ ha sorgit un imprevist i he de cancel·lar la visita; he d’abonar-la?

No; però li agrairem que per a no perjudicar altres pacients que esperen a ser atesos, procuri evitar anul·lacions. Sisplau, comuniqui-ho tan aviat com li sigui possible a secretaria.

Treballen amb mútues?

A INDACEP atenem pacients de les principals mútues: Assistència Sanitària, Agrupació Mútua, Adeslas  i Mutua del Personal de La Caixa.

De vegades em costa recordar l’hora que m’han assignat per a la visita...

Contacti amb secretaria per a reconfirmar la seva hora. Si ho desitja, pot sol·icitar a secretaria que se li recordi l’hora de la visita el dia anterior.